Bonfire Benjamin

Rotu, skp Säkä, väri
Hollanninpuoliverinen, ori 169cm, ruunikko


Omistaja


Rekisterinumero
Sanchez, VRL-10533 VH17-012-0453


Kasvattaja


Painotus, taso
Team Bonfire Esteratsastus, 150cm

Syntymäaika 11.08.2017 (8v. 11.10.2017)  Hollanti

 

Palkittu

Kuvagalleria

Sukutaulu

Badance Duktig
kwpn, 168cm, rn
ERJ I, YLA1
Hannibal evm
kwpn, 170cm, trn
Begins to Dance evm
Don Juanita evm
Sunny evm
kwpn, 167cm, rn
Del Sol evm
Started Adelina evm
Autumn Fruit
kwpn, 168cm, trn
Encrypting evm
kwpn, 169cm, trn
Tidewater evm
Criticize evm
Fruit Circus evm
kwpn, 163cm, rn
Ridicule evm
Pineapple Shower evm

 

Jälkeläiset

Syntymäaika Varsa Emä Omistaja
03.12.2017 t. A.D. Original Beauty A.D. One of a Kind Jannica
01.08.2018 o. Bonfire Bellamy Rubica BAP Sanchez

Lisätiedot

Kilpailut

Hevonen kilpailee esteratsastuksen porrastetuissa kilpailuissa.
Tarkista ominaisuuspisteet hevosen VH-profiilista.

Taso 10/9
Hyppykapasiteetti ja rohkeus 2591.90
Kuuliaisuus ja luonne 3064.22
Ominaisuuspisteet yhteensä 5656.12

31.08.2018 - 140cm - 1/85 - Hukkapuro (ERJ-Cup)

Luonnekuvaus

Benjamin, eli tuttavien kesken Beni, on rauhallinen ja hyväkäytöksinen ori talliympäristössä. Se nauttii harjauksesta eikä yritä vaikeuttaa hoitotoimenpiteitä. Varusteiden laiton aikana Beni voi olla karsinassa tai käytävällä, se käyttäytyy yhtä tyynesti molemmissa paikoissa. Suitsien laiton aikana se ei yritä nostaa päätään yläilmoihin, vaan suorastaan nappaa kuolaimet suuhunsa. Satuloidessa on melko harvinaista, jos se yrittää pullistella. Taluttaessa Beni kulkee leppoisasti vierellä, vaikka se yrittää aina metsästää herkullisimmat ruohotupot matkan varrelta.

Tarhassa ori onkin sitten vähän villimpi ja välillä voi olla haastavaa saada se kiinni. Beni tykkää leikkiä hippaa, mutta antaa lopulta kiinni, kun sille ärähtää kunnolla. Beni on laumaeläin eikä tykkää jäädä yksin minnekään. On siis huolehdittava, että sillä on tarhassa joku kaveri. Sen lisäksi sitä ei saa jättää tarhaan tai karsinaan viimeiseksi, orilla iskee heti paha eroahdistus. Pahimmassa tapauksessa se voi jopa onnistua satuttamaan itseään paniikissaan.

Ratsastaessa Beni on ehkä hieman liiankin rauhallinen ja vaatii todella hyvät alkulämmittelyt ennen kuin se alkaa virkoamaan. Ilman raippaa alkulämmittelyistä ei tule todennäköisesti yhtään mitään, Beni kun on todella tahmea siirtymään askellajeista toisiin. Se vaatii kaiken mahdollisen kannustuksen ennen kuin sen moottori alkaa syttymään. Ori on kuitenkin varmajalkainen ratsu eri tilanteissa sekä tasainen ja luotettava suorittaja.

Esteillä Beni on elementissään ja se jopa innostuu, kun se näkee, että tänään hypätään eikä vain tallustella kentällä. Ori kuuntelee tarkkaavaisesti apuja ja harvoin se kuumuu niin, että lähtisi ryöstämään. Benin tasainen ja iso laukka vievät nopeasti eteenpäin ja korvaavat vähän loivemmat reittivalinnat, jotka orin kanssa on ratsastettava sen vähän kehnon taipuvuuden takia. Ori ei hätkähdä mitään erikoisesteitä ja se luottaa ratsastajaansa täysin, mutta eniten siitä saa irti päättäväinen ihminen.

Päiväkirja ja valmennukset

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.