Tervetuloa Sveitsiin

Virtuaalitalli Bonfiren toiminta on kokenut muutamia muodonmuutoksia sitten sen perustamisvuoden 2014. Aluksi tallissa majaili muutama ratsuponi, mutta elokuussa 2017 oli pakko todeta, että tallin tilat soveltuvat enemmän kuin loistavasti Ella Sanchezin puoliverisille. Ponit saivat väistyä ja tila ehostettiin puoliverisiittolaksi. Tallin toiminta perustui myös aktiiviseen tuontihevostoimintaan sekä eri puoliverikantakirjojen kilpailuttamiseen ja kasvattamiseen. Tallilla oli muutamia eri toimipisteitä Euroopassa ja tästä syystä talli tunnettiin nimellä Team Bonfire - aina vuoteen 2022 saakka.

Vuoden 2022 alussa alkanut remontti kiristi omistajan kukkaroa sen verran, että sivutoimipisteille oli pistettävä lappu luukulle. Uuden ilmeen myötä myös tallin nimeä muutettiin hieman. Toiminta keskitettiin kokonaan Sveitsiin ja samalla kouluratsuista luovuttiin. Puoliverikasvatus kohdentui näin ollen estepainotteisiin hevosiin ja tallin ratsut edustavat pääasiassa kantakirjoja hannover, holstein ja hollanninpuoliverinen.

Bonfiren tilukset sijaitsevat todella kauniissa maalaismaisemissa kaksikielisen Fribourg-kaupungin alueella. Alppitaloa muistuttava tallirakennus tarjoaa todella mukavat puitteet ratsuillemme. Pihapiiristä löytyy jos jonkinmoista kenttää ja aitausta käyttöön kuin käyttöön. Kentällä tapahtuvien treenien vastapainona hevoset ja ratsuttajat pääsevät myös tuulettumaan upeissa lähimaastoissa.

Teidät tervetulleeksi toivottaen,
Ella Sanchez (Sanchez, VRL-10533)

Viimeisin päivitys heinäkuussa 2024.


Suosittelemme: Navelina Sporthorses, Circle of Sovereigns, linkki